Τα εγκαίνια των γραφείων του Συνδυασμού “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”

Σήμερα το μεσημέρι στις 12 τελέσθηκε ο Αγιασμός των γραφείων του Συνδυασμού “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” του υπ. Δημάρχου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και παρουσία όλων των μελών που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της Ευαγγελιστρίας Πατρών Αρχιμανδρίτης κ. Αμβρόσιος Γκουρβέλος.

Αμέσως ακολούθησε ομιλία του κ. Παναγιωτόπουλου στο συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο κατέκλυσε την οδό Ερμού στην οποία ανέφερε επιγραμματικά τις θέσεις του Συνδυασμού.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομιλία του, ότι ο συνδυασμός αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι είναι ενεργοί και όχι “γλάστρες”, απευθυνόμενοι σε πολίτες ενεργούς και όχι “γλαστράκια”.  Οι συμπολίτες μας οι οποίοι βρέθηκαν εκεί σε πολλά σημεία χειροκρότησαν τον ομιλούντα  υπ. Δήμαρχο.

Η ομιλία του επισφραγίστηκε με την υπόσχεση του κ. Παναγιωτόπουλου εκ μέρους και των λοιπών υποψηφίων του Συνδυασμού, ότι θα αγωνισθούν τίμια προκειμένου να δώσουν στην Πάτρα νέα πνοή συνδυάζοντας την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό των μελών του ψηφοδελτίου, επιστημόνων, εργαζομένων, απλών πολιτών αλλά και ανέργων συνδημοτών της πόλης στην οποία ζούμε.

Στο τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος χαιρέτησε το πλήθος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τους χαιρετά με καθαρά χέρια!

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.