Ευχαριστήρια δήλωση

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές τού 2014 είναι ήδη παρελθόν. Οι συνδημότες μας επέλεξαν τη νέα Δημοτική Αρχή τής επόμενης πενταετίας. Μια θητεία η οποία, για όποιον αναλάμβανε τις τύχες τής πόλης θα ήταν ιδιαίτερη κρίσιμη, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και σε εικόνα πόλης (όπως αυτό νοείται ή μεταφράζεται).

Η απόφαση των συμπολιτών μας σεβαστή και ευχόμαστε να είναι και αλάνθαστη.

Στις εκλογές που προηγήθηκαν συμμετείχα στον Συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» τού υπ. Δημάρχου Πατρέων κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, ως υπ. Δημοτικός Σύμβουλος. Όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε, δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και καθαρό, επισκεπτόμενοι τα όρια τού Δήμου απ’  άκρη σ’  άκρη. Προσωπικά προσπάθησα καθημερινά να επισκέπτομαι υπηρεσίες, γειτονιές, καταστήματα, αλλά και περιοχές των πρ. Καποδιστριακών Δήμων που προσαρτήθηκαν το 2010 στον Καλλικρατικό Δήμο Πατρέων, προκειμένου να μεταφέρω όσο το δυνατόν τις θέσεις τού Συνδυασμού, αλλά και να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για το αύριο τής πόλης μας και την καλυτέρευση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης σ’ αυτήν.

Η ανταπόκριση τού κόσμου ήταν θερμή, η οποία μεταφράστηκε στην κάλπη τής 18ης Μαΐου.  Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και την αγάπη τους ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδίας, κατατάσσοντάς με πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Συνδυασμό. Υπόσχομαι σε όλες και όλους, ότι θα είμαι παρών σε ό,τι αντιμετωπίζουν και αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με παρεμβάσεις και σχετικές ερωτήσεις προς κάθε αρμόδιο.

Το εκλογικό σύστημα δεν με εντάσσει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Όμως δηλώνω ότι θα βρίσκομαι εγώ αλλά και οι συνυποψήφιοι τού Συνδυασμού «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» στο πλευρό τού επικεφαλής και εκπροσώπου αυτού, κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου σε κάθε ζήτημα που απασχολεί την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω επίσης με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, οι οποίοι στερήθηκαν το διάστημα αυτό την παρουσία μου στο σπίτι. Τους γονείς μου,  τους συγγενείς αλλά και τους πολύ καλούς και εκλεκτούς μου φίλους, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σ’  αυτόν τον αγώνα ημέρα και νύκτα κυριολεκτικά.

Η επιθυμία μου και το όραμά μου να δώσουμε όλοι μαζί «νέα πνοή στην πόλη μας, την Πάτρα μας που αγαπάμε», παραμένει άσβεστη και ολοζώντανη!

Η διαδρομή που ξεκινήσαμε μαζί δεν ολοκληρώθηκε. Συνεχίζουμε και θέλουμε κι άλλους συνοδοιπόρους σ’  αυτό το ταξίδι.

Καλή συνέχεια!

Φιλικά

Σπύρος Σκιαδαρέσης

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.