Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Συγκροτήθηκαν σε σώμα τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών του Δήμου Πατρέων μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Στον Οργανισμό του Κοινωνικού Τομέα τοποθετήθηκε ως Πρόεδρος αυτού ο ιατρός Θεόδωρος Τουλγαρίδης με Αντιπρόεδρο την κα Ελένη Μπιρλή. Το νέο συμβούλιο είναι δεκαπενταμελές στο οποίο συμμετέχουν και πέντε μέλη από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.  Στο παραπάνω Συμβούλιο θα συμμετέχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣΑνδρέας Παναγιωτόπουλος πρότεινε να εκπροσωπεί την παράταξη ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Καθηγητής Θεολόγος των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Η επιλογή του κ. Σκιαδαρέση έγινε καθώς υπήρξε κατά το παρελθόν  μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Τομέα την περίοδο 2006-2010 όταν Πρόεδρος αυτού και αρμόδιος Αντιδήμαρχος ήταν ο αείμνηστος Άμπετ. Χασμάν.

Ο κ. Σκιαδαρέσης συμμετείχε το 2010 για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, συμμετέχοντας εν συνεχεία στην ομάδα εργασίας “Κοινωνικής πολιτικής και Παιδείας Νεολαίας και Άθλησης” με συντονιστή τον Άμπετ Χασμάν.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014  ο κ. Σκιαδαρέσης κατάλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης στην παράταξη των “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.