Τέλος στην ομηρία των υπαλλήλων του “Βοήθεια στο σπίτι”

Χθες 16 Ιανουαρίου 2019 στη πρώτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τουΔήμου Πατρέων, στο οποίο συμμετείχα ως Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ“, ψηφίσαμε ομόφωνα όλες οι παρατάξεις το πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, που αφορούσε την μονιμοποίηση των συμβασιούχων του Δήμου στη Δήμου “Βοήθεια στο σπίτι”.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως υλοποίηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης τον περασμένοΟκτώβριο και δίνει μόνιμη λύση στο χρόνιο αίτημα των υπαλλήλων των Δήμων της πατρίδας μας και ως εκ τούτου και της πόλης μας.

Στην τοποθέτησή μου επί του θέματος ανέφερα ότι “επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην ομηρία και αγωνία των συμπολιτών μας που εργάζονταν όλα αυτά τα χρόνια με την ανασφάλεια της επόμενης ημέρας, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για το έργο τους και την υπομονή του και ευχόμενος να είναι οι ίδιοι που θα συνεχίσουν το έργο του μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες του νόμου, προτρέποντας το Σώμα να υπερασπιστούμε τους εργαζόμενους πέραν των “μορίων” που τους δίνει η προϋπηρεσία τους στην παραπάνω Δομή“.

Η τοποθέτησή μας, όπως και του συνόλου των παρατάξεων ικανοποίησε τους παρόντες εργαζόμενους, γεγονός που ήταν εμφανές στα πρόσωπά τους.

Κατά τα άλλα η πρώτη μας συμμετοχή ήταν πραγματικά εμπειρία…

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.