Η «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» πήγε Παναχαϊκή

Πάτρα 26 Μαΐου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Λευτέρη Καρφάκη είχε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Αχαΐας, Φάνη Αδαμόπουλο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σκιαδαρέσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της ΠΑΕ με κυρίαρχο το γηπεδικό, το οποίο «καίει» την πατρινή ομάδα, καθώς το γήπεδο της Αγυιάς δεν έχει αδειοδότηση, κυρίαρχη προϋπόθεση για να μπορέσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Όπως επισημάνθηκε, υπάρχει ανάγκη να βρεθεί χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του γηπέδου της Αγυιάς, όπως επίσης και να δοθεί προσωρινή λύση αναζήτησης χώρου για τη φιλοξενία των προπονήσεων και των επίσημων αγώνων της Παναχαϊκής. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης, ανέφεραν στον κ. Σκιαδαρέση πως για το συγκεκριμένο θέμα, ο Δήμος Πατρέων δεν παραχωρεί δωρεάν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε αντίθεση με τον Δήμο Ναυπακτίας που έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να διευκολύνει την πατρινή ομάδα, δίνοντας το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η συζήτηση εκτός από τα ζητήματα της ΠΑΕ, επεκτάθηκε και στα αγωνιστικά θέματα και στις επιτυχίες της ομάδας, καθώς η Παναχαϊκή κατάφερε παρά τις δυσκολίες να κρατηθεί στην Super League 2, ενώ η Κ19 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 2, αποδεικνύοντας πως το μέλλον των «κοκκινόμαυρων» είναι ελπιδοφόρο. Μάλιστα, οι κύριοι Σκιαδαρέσης και Αδαμόπουλος ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες της Κ19 «κλέβοντας» λίγη από τη δόξα τους, αφού κράτησαν και το κύπελλο. 

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Σκιαδαρέσης δεσμεύτηκε πως θα συμβάλει στην κατεύθυνση αντιμετώπισης των προβλημάτων της ιστορικής ομάδας, προκειμένου να μπορέσει απερίσπαστη να συνεχίσει την πορεία της.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.