Ευρωεκλογές 2024: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην Πάτρα και τη «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Πάτρα 31 Μαΐου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, πρεσβευτή του ελληνικού αθλητισμού, Θόδωρο Ζαγοράκη υποδέχτηκε στα γραφεία της, η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα». Ο κ. Ζαγοράκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από στελέχη της παράταξης, πολίτες, μαθητές και αθλητές που κατέκλυσαν τα γραφεία της «Νέας Δυτικής Ελλάδας, για να καλωσορίσουν τον «αρχηγό» της ελληνικής ομάδας που έγραψε ιστορία στο Euro, το 2004. Ο κ. Σκιαδαρέσης στο καλωσόρισμά του, ευχαρίστησε τον κ. Ζαγοράκη για τότε, αλλά και για σήμερα, καθώς εξακολουθεί να δίνει «αγώνες» για τον αθλητισμό και μέσω της πολιτικής. Όπως τόνισε, το πάθος του νικητή τον διακρίνει και στην πολιτική του διαδρομή, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με διεκδικητική «φωνή» ξεχώρισε με τις παρεμβάσεις του στον τομέα της Αλιείας, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Από την πλευρά του, ο κ. Ζαγοράκης ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή, λέγοντας μάλιστα, πως την ξεχωρίζει απ’ όλες τις περιοδείες που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα σ’ όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που ο κ. Σκιαδαρέσης δώρισε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή μία μπλούζα με το λογότυπο της παράταξης και με τον προσωπικό του αριθμό Z7 στο σημείο του στήθους. Στη συνέχεια στελέχη της «Νέας Δυτικής Ελλάδας» του παρέδωσαν τοπικά προϊόντα, ενώ ο ίδιος υπέγραψε μπάλες της Εθνικής ομάδας που παραδόθηκαν στους νέους που ήταν παρόντες. 

Νωρίτερα, ο κ. Σκιαδαρέσης συνόδεψε τον κ. Ζαγοράκη στην επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ επισκέφθηκαν και την Έκθεση Λαμπαδηδρομίας που φιλοξενείται στην οικία Παλαμά. Στην Έκθεση ξενάγησε τον κ. Ζαγοράκη, ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς.

Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Ζαγοράκης είχε συνάντηση με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μάλιστα τον υποδέχτηκαν με συνθήματα.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Ζαγοράκης συνοδευόμενος από τον κ. Σκιαδαρέση και τον περιφερειακό σύμβουλο Π.Ε. Αχαΐας, Φάνη Αδαμόπουλο επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ ακολούθησε περιοδεία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και επίσκεψη σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.