Η «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» προσέφερε εμφιαλωμένα νερά στα πυρόπληκτα χωριά του Ερυμάνθου

Πάτρα 27 Ιουνίου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις πληγείσες περιοχές της Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, προκειμένου να παραδώσουν εμφιαλωμένα νερά στους πυρόπληκτους.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά Ρουπακιά, Αγία Βαρβάρα, Γάλαρο και Κάλφα και παρέδωσαν στους προέδρους των Κοινοτήτων δύο παλέτες με εμφιαλωμένα νερά 1,5 λίτρου, προσφορά της εταιρείας «Μπακαλάρος».

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην περιοχή, ο κ. Σκιαδαρέσης και στελέχη της παράταξης συνομίλησαν με τους πληγέντες, οι οποίοι προσπαθούν να μαζέψουν ξανά τα κομμάτια τους μέσα από τις στάχτες. 

«Ήταν το ελάχιστο που μπορέσαμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, κυρίως σε ζωοτροφές, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, όπως το πόσιμο νερό, με δεδομένο ότι οι υποδομές της ύδρευσης του Δήμου υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τη φωτιά», τόνισε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Το κλιμάκιο αποτελείτο επίσης, από τους Γιώργο Παπαχριστόπουλο, Νίκη Γούβη, Χαρά Γεωργακοπούλου, Νίκο Μοίραλη και Νίκο Κάκκο.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.