Το «ευχαριστώ» του Σπύρου Σκιαδαρέση σε Σώματα Ασφαλείας και εθελοντές για την κατάσβεση της φωτιάς στην Αρόη της Πάτρας

Πάτρα 10 Ιουλίου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση και κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στο Γηροκομειό, η οποία απείλησε ανθρώπινες ζωές, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, ευαγή ιδρύματα, σπίτια και περιουσίες απευθύνει ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Όπως ανέφερε «η άμεση και έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με εναέρια μέσα, αλλά και επίγειες δυνάμεις, είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς στην πυκνοκατοικημένη περιοχή του Γηροκομείου της Πάτρας. Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τον συντονισμό εκκένωσης των κατοίκων και των τροφίμων των Ιδρυμάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, στις εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης, στις διοικήσεις των ιδρυμάτων, στο ΕΚΑΒ, στον στρατό, στον ΕΕΣ Πάτρας, αλλά κυρίως, στους νέους μας. Οι εικόνες που με αυτοθυσία βοηθούσαν στη κατάσβεση ήταν συγκινητικές. Αυτοθυσία προσφοράς στον συνάνθρωπο και την φύση! Τις ημέρες υψηλού κινδύνου πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση!

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ανά πάσα στιγμή υπαρκτός. Ελπίζουμε, πως ο κρατικός μηχανισμός θα επιδείξει άμεσα αντανακλαστικά προκειμένου να αποκατασταθούν οι πληγές που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα».

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.