Στις επετειακές εκδηλώσεις στο Ζάππειο ο Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο και κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με την πολιτική ομιλία του προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη παρευρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης.

Ο κ. Σκιαδαρέσης στο περιθώριο της παρουσίας του στο Ζάππειο, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον πρόεδρο, ο οποίος του εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη στήριξή του, επαναλαμβάνοντας πως «η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη είναι το έναυσμα για να πετύχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μια νέα πολιτική νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Παράλληλα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που… άνοιξαν το δρόμο για την εξέλιξη της σύγχρονης, προοδευτικής, δημοκρατικής παράταξης, αλλά και με νεότερα μέλη του κόμματος και βουλευτές που εγγυώνται την ενότητα και την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ σε ισχυρό πλειοψηφικό Κίνημα, που θα εκφράσει όλους τους πολίτες για ένα καλύτερο μέλλον. «Απόλυτα ταυτισμένοι με τις αρχές της δημοκρατικής μας παράταξης, η οποία έθεσε τα θεμέλια για μία ακηδεμόνευτη και ισχυρή αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί τους πολίτες κι όχι τα συστήματα εξουσίας, απαντάμε με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στην εκλογική πρόκληση της 8ης Οκτωβρίου.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και στους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδος, με την παρουσία και τις δράσεις μας δημιουργούμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία με σκοπό να αποκτήσει η Περιφέρειά μας το μέλλον που της αξίζει και να απαλλαγεί από το παράρτημα του Μαξίμου, στο οποίο έχουν μετατρέψει την περιφερειακή διοίκηση», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ εξ άλλου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, το απόγευμα του Σαββάτου είχε στον Πύργο συνάντηση με τους υποψήφιους του συνδυασμού, στο περιθώριο της παρουσίας του στις εκδηλώσεις για την ανακήρυξη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου επίτιμου δημότη της ηλειακής πρωτεύουσας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» καλώντας τους υποψήφιους να μεταφέρουν το μήνυμα του αγώνα και της αλλαγής σε κάθε γωνιά του Νομού Ηλείας, ενώ κατέγραψε προτάσεις και θέσεις για οργανωτικά κι άλλα ζητήματα στην τελική ευθεία προς τις κάλπες. Εντός των επόμενων ημερών η συνάντηση θα επαναληφθεί με συγκεκριμένα θέματα στην ατζέντα.
This entry was posted in Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.