Δόθηκε το “σύνθημα” για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα

Ενθουσιασμός, ενότητα, δυναμική, αποφασιστικότητα. Όλα όσα κυριάρχησαν στην πρώτη συνάντηση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αχαΐας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον Σπύρο Σκιαδαρέση. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Σκιαδαρέσης παρουσίασε τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, δίνοντας και επίσημα το σύνθημα έναρξης του προεκλογικού αγώνα, ενώ αμέσως μετά, οι Κατερίνα Σολωμού, Θανάσης Πετρόπουλος και Ανδρέας Γιαννακόπουλος, εστίασαν στους καίριους τομείς δράσης, της υγείας, του πρωτογενούς τομέα, της παιδείας, των υποδομών και της οικονομίας, αναδεικνύοντας το πολιτικό στίγμα και την ατζέντα της εν δυνάμει περιφερειακής Αρχής.

Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και ενημερώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα των περιοδειών, καθώς και για τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, εντός των επόμενων ημερών, στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

«Το ψηφοδέλτιό μας συγκροτείται από νέους, άφθαρτους ανθρώπους που υπηρετούν την πολιτική με καθαρή ματιά. Όραμά μας για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή αρχή είναι να υπηρετεί τους πολίτες κι όχι να αποτελεί το μακρύ χέρι του δήθεν «επιτελικού κράτους». Προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο, ιεραρχημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ανατρέψει την οικονομική και κοινωνική υστέρηση και να οδηγήσει την Δυτική Ελλάδα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει δρομολογηθεί ούτε ένα καινούργιο έργο.  Η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αναπτυξιακές δράσεις κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, με αδιαφανή και προκλητικό τρόπο. Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα. Θα νικήσουμε και θα πάμε την Περιφέρειά μας εκεί που της αρμόζει, αφήνοντας στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται. Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης.


This entry was posted in Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.