Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο επικεφαλής της υποψήφιας περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι, εύχονται καλή αρχή σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος «η νέα αυτή σχολική σεζόν εύχομαι να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων.

Με προσπάθεια και πίστη να είναι γόνιμη και παραγωγική, συμβάλλοντας στην ατομική και κοινωνική πρόοδο των παιδιών μας. Που είναι άλλωστε,  η εικόνα του μέλλοντος μας. Ειδικότερα να ευχηθώ, καλή δύναμη στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που για όλους εμάς η χρονιά αρχίζει πιο νωρίς και τελειώνει πιο αργά, αλλά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν παύουμε να σχεδιάζουμε και να οραματιζόμαστε.

Καλή χρονιά να ευχηθούμε ωστόσο και στους γονείς που συνοδεύουν με τον τρόπο τους τα όνειρα των παιδιών τους και αγωνιούν για την προκοπή τους.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν για όλους μας, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, με την προτροπή πως καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη! Άλλωστε «τα αγαθά κόποις κτώνται!».

Η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» έχει στο επίκεντρο των προγραμματικών της θέσεων την παιδεία, με κυρίαρχα σημεία,

-Τη διεύρυνση συνεργασίας και διαβούλευσης με όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά

Ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας

-Τη συνεργασία με τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης, ώστε να δημιουργηθούν ειδικά προγράμματα ευαισθητοποίησης των μαθητών σε όλα τα σχολεία της περιφέρειας για θέματα περιβάλλοντος (ανακύκλωση, κομποστοποίηση, μείωση αποτυπώματος άνθρακα, κυκλική οικονομία κλπ).

-Τη διεκδίκηση σύγχρονων σχολικών συγκροτημάτων με μηδενικό περιβαλλοντικό και ενεργειακό αποτύπωμα.


This entry was posted in Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.