Περιοδεία στην Κάτω Αχαΐα με αφορμή τον εορτασμό του Τιμίου Σταυρού

Περιοδεία στην Κάτω Αχαΐα πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, την αναπλ. Τομεάρχη Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Καθηγήτρια Ιατρικής, Κατερίνα Σολωμού και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος.

Αφορμή της επίσκεψής τους ήταν ο λαμπρός εορτασμός της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα, όπου αρχικά παρευρέθηκαν στον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου Αρτεμίου Αργυρόπουλου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης και να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες και κατοίκους από την ευρύτερη περιοχή.

Τόσο ο κ. Σκιαδαρέσης, όσο και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έτυχαν θερμής υποδομής από τους πολίτες, οι οποίοι εκτός των άλλων, μετέφεραν την απογοήτευσή τους για την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή, αποδίδοντάς της παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για καίρια προβλήματα της περιοχής, όπως οι καθυστερήσεις στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, η απαξίωση του αεροδρομίου του Αράξου, οι έωλες υποσχέσεις για το γραφικό λιμανάκι των Αλυκών, η διάβρωση των ακτών, κ.α.

«Η συγκινητική αποδοχή του κόσμου είναι η δύναμή μας. Τούς ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει. Στόχος τους συνδυασμού μας είναι η στήριξη των τοπικών κοινωνιών με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και σχέδιο για ισόρροπη ανάπτυξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής. Η Δυτική Αχαΐα έχει αμέτρητες προοπτικές, όμως μετρά μόνο χαμένες ευκαιρίες. Όλοι μαζί δίνουμε τέλος στην περίοδο της αδράνειας και της αδιαφάνειας», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σκιαδαρέσης.


This entry was posted in Δελτία Τύπου, Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.