Επισκέψεις Σπυρόπουλου, Δουδωνή και υποψηφίων Ευρωβουλευτών στη ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα 7 Απριλίου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα νέα γραφεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» επισκέφθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Παναγιώτης Δημόπουλος, Μαρία Δαφέρμου, Κώστας Τσουκαλάς και Λευτέρης Καρχιμάκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την επίσκεψη του κ. Σπυρόπουλου, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης καλωσόρισε τα στελέχη και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα τους, ενώ αναφερόμενος επιγραμματικά στην αυτοδιοικητική πορεία της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», τόνισε πως «σας καλωσορίζουμε στα νέα μας γραφεία, τα οποία αποτελούν «κοιτίδα» ζυμώσεων και δράσεων, καθώς και σημείο αναφοράς για τις επαφές και την επικοινωνία με τους πολίτες. Η παράταξή μας βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία. Ακούμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με το λαό, όχι ευκαιριακά, αλλά σε γερές βάσεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Σπυρόπουλος συνεχάρη για ακόμη μία φορά τα στελέχη της περιφερειακής παράταξης για τον αγώνα που έδωσαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταφέρνοντας παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους, να αναδειχτούν δεύτερη δύναμη και επεσήμανε πως «και με τη λειτουργία των νέων σας γραφείων αποδεικνύεται πως ο στόχος της παράταξης δεν ήταν οι εκλογές, αλλά η επόμενη μέρα, στην οποία θα είναι πρωταγωνιστής το ΠΑΣΟΚ. Έχετε θέσεις τις βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μία αυτοδιοικητική παράταξη που θα κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους και αυτή η πορεία θα δικαιωθεί, γιατί χτίζετε στέρεες βάσεις μέσα στην κοινωνία. Η προσπάθειά σας προεκλογικά και μετεκλογικά αναγνωρίζεται τόσο από τον πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και από τις άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις που είχαν επίσης, τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Θα είμαστε δίπλα σας και θέλουμε κι εσάς στο πλευρό μας εν όψει και των ευρωεκλογών, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι μόνο δεύτερο κόμμα, αλλά θα βγει και ενισχυμένο, αφού πλέον όλοι ξέρουν πως είναι το αντίπαλο δέος της Ν.Δ. διατυπώνοντας λόγο ορθό και τεκμηριωμένο, αποτελώντας την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που απαντά στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Στη διάρκεια της συνάντησης τοποθετήθηκαν τόσο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Π. Δημόπουλος και Μ. Δαφέρμου που συνεχάρησαν την παράταξη και σχολίασαν θετικά τη λειτουργία γραφείων, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε. Αχαΐας, Γεράσιμος Φεσσιάν και Φάνης Αδαμόπουλος, επισημαίνοντας πως η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» συνεχίζει τον αγώνα τους εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου με ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις.

Την Κυριακή 7 Απριλίου το απόγευμα τα γραφεία της Παράταξης επισκέφθηκαν ακόμα δυο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς και Λευτέρης Καρχιμάκης, καθώς και ο Βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.