Η «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά σε Ναύπακτο και Πάτρα

Πάτρα 2 Μαΐου 2024

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις εκδηλώσεις τιμής στην Εργατική Πρωτομαγιά που πραγματοποιήθηκαν στη Ναύπακτο και στην Πάτρα βρέθηκε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης, Τάκη Παπαθανασίου, Παναγιώτη Μακαντάση και Άρη Παπανδρέου και παρουσία του πρώην υπουργού, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Μανιάτη, βρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου με συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία. Σε δηλώσεις του ο κ. Σκιαδαρέσης χαιρέτισε το πλήθος ανέφερε πως «τιμούμε διαχρονικά τον αγώνα των εργατών που σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με την άνευ προηγουμένου ακρίβεια και ανασφάλεια εξαιτίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών, ενώ την ίδια ώρα βλέπουν τα κεκτημένα εργασιακά τους δικαιώματα να χάνονται το ένα μετά το άλλο».

Στη συνέχεια ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενους από τους περιφερειακούς συμβούλους, Γεράσιμο Φεσσιάν και Φάνη Αδαμόπουλο, καθώς και από τα στελέχη της παράταξης, Γιάννη Κουιτώρο, Γιώργο Παπαχριστόπουλο, Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Θόδωρο Πολίτη και Δημήτρη Μαζαράκα βρέθηκαν στις αντίστοιχες, εκδηλώσεις τιμής που έγιναν στην Πάτρα.

Αμέσως μετά τα στελέχη της περιφερειακής παράταξης υποδέχτηκαν στα γραφεία της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», τον κ. Μανιάτη, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, εστιάζοντας στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα περιβαλλοντικά θέματα και την ενέργεια.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.