ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥ Ν. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

«Ανταποκρίθηκα στο τιμητικό κάλεσμα τού Νομάρχη Αχαΐας και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων κ. Δημητρίου Κατσικόπουλου που ηγείται τής «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ», να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο τού Συνδυασμού. Ομολογώ είπα το ναι, όχι χωρίς επίγνωση και δισταγμό μπροστά στη δύσκολη ιστορική για τον τόπο μας συγκυρία. Στην απόφασή μου με ώθησε αίσθημα ευθύνης τού νέου ανθρώπου για το μέλλον τής πόλης του, τής πόλης μας.

Πιστεύω ότι ως νέοι άνθρωποι δεν δικαιούμαστε να είμαστε ευθυνόφοβοι, γιατί οφείλουμε να στοχεύουμε στη δημιουργία και ανανέωση και όχι να προτιμούμε να ζούμε στα πλαίσια μιας αέναης ανακύκλωσης. Είναι αυτονόητο ότι η δημιουργική ανανέωση τής ζωής μας προκύπτει μέσα από τη σύνθεση τής εμπειρίας των παλαιοτέρων και τού ενθουσιασμού και τής παραγωγικής δυναμικής των νέων, καθώς και τής συναίνεσης και συνεργασίας όλων των συμπολιτών μας, που ειλικρινά πασχίζουν για ένα καλλίτερο μέλλον για την πόλη τους. Εξάλλου και ο εμβληματικός χαρακτήρας τού Συνδυασμού μας, αυτά τα μηνύματα εκπέμπει.
Οπωσδήποτε σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη τής αλληλεγγύης, τής ανθρωπιάς, τής αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τής αποδοχής τού άλλου, τού κάθε άλλου, τής αγάπης.
Φεύγουμε μπροστά λοιπόν, με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση !!!».

This entry was posted in Ενωτική Κίνηση Πάτρας. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *