Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Στη Πάτρα βρέθηκε χθές το απόγευμα ο Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Μιχάλης Καρχιμάκης. Στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο “ΑΣΤΗΡ” στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων από πολίτες και υποψηφίους των Δήμων της Αχαίας αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήταν ο κεντρικός ομιλιτής με θέμα της ομιλίας του τις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 7ης  Νοεμβρίου. Παρόντες ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο νυν Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, Βουλευτές του Κινήματος και πλήθος κόσμου.   

Στην ομιλία του ο κ. Καρχιμάκης, τόνισε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάνε ενωμένες στη μάχη για τους δήμους και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου τόνισε ότι αυτός είναι ο υποψήφιος του Κινήματος και κανείς άλλος δεν μπορεί να καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και επεσήμανε ότι πρέπει να υπηρετήσουν τον Καλλικράτη, αυτοί που τον πίστεψαν και τον στήριξαν.

«Στις εκλογές ψηφίζουν οι άνθρωποι, δεν ψηφίζουν οι δημοσκοπήσεις» ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για το προβάδισμα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στον Γ. Δημαρά και συνέχισε: «Δίνουμε τη μάχη του Καλλικράτη, της Περιφέρειας, μέσα από μία μεγάλη μεταρρύθμιση που μεταφέρει πόρους, που δημιουργεί όρους διαφάνειας, που φέρνει κοντά τον πολίτη στο κράτος. Το κράτος-δυνάστης μέσα από την μεταρρύθμιση τελειώνει. Αυτό είναι το πολιτικό και αυτοδιοικητικό διακύβευμα των εκλογών.

Η κυβέρνηση προχώρησε σε μεγάλη μεταρρύθμιση. Δίνουμε τη μάχη έτσι ώστε να κερδίσουν τις εκλογές τα πρόσωπα που πιστεύουν αυτή τη μεταρρύθμιση και όχι τα πρόσωπα που την υπονόμευσαν, τα πρόσωπα που δεν έδωσαν καμία μάχη σε ανάλογες μεταρρυθμίσεις που έγιναν στο παρελθόν».

Τέλος ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα, που ανέδειξε τρεις πρωθυπουργούς,  είναι θέμα τιμής.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.