ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΜΙΑ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”…

Πρίν από περίπου δυο μήνες ξεκινήσαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής του νέου Καλλικρατικού Δήμου της Πάτρας. Το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου με βρήκε αρωγό σε αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με όραμα το καλύτερο της πόλης μας.

Ως νέος και με διάθεση προσφοράς και προπαντός αγάπης προς την πόλη που ζω εγώ και η οικογένειά μου, θέλησα να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην όλη προσπάθεια για να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα και η ζωή του τρίτου μεγαλύτερου Δήμου της χώρας.

Η δύσκολη πολυεπίπεδη συγκυρία (και όχι μόνο η οικονομική) θα μπορούσε να είναι αποτρεπτικός λόγος για να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά. Όμως επικράτησε η πεποίθησή μου ότι στα δύσκολα πρέπει να συμβάλλουν όλοι με οποιοδήποτε τίμημα.

Την περασμένη Κυριακή 14 Νοεμβρίου οι συμπολίτες μας αποφάσισαν να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης μας ένας Συνδυασμός ο οποίος υποσχέθηκε λύσεις και άμεσα αποτελέσματα. Οπωσδήποτε είναι σεβαστή η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος. Εύχομαι καλή δύναμη στη νέα Δημοτική Αρχή ώστε να επιτύχει και να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της.

Ασχολήθηκα με τα κοινά για πρώτη φορά και η αγάπη των συμπολιτών μου με συγκινεί και με οπλίζει με τη δέουσα ευθύνη προς τα πρόσωπά τους και όχι μόνο, διότι στην πόλη μας δεν κατοικούν μόνο οι 1030 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς. Η αγάπη αυτή και τα αισθήματα τα οποία καθημερινώς εισπράττω από τους συμπολίτες μου, μού δίνουν την  εντολή να βρίσκομαι ενεργός στα κοινά και στην καθημερινότητα της πόλης μας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Το ταξίδι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί πριν από περίπου δύο μήνες, με μοναδικό μας όραμα να δώσουμε επιτέλους «νέα πνοή» στην Πάτρα μας προφανώς δεν τελείωσε. Μόλις τώρα ξεκίνησε!

Ραντεβού λοιπόν στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της.

Σας ευχαριστώ όλους!

Φιλικά

 

Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.