Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Με υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας –Ιονίου και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Μεταξύ άλλων θύμισε ότι ο ίδιος είχε ταχθεί κατηγορηματικά αντίθετος με το καθεστώς κινητικότητας και διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων γι αυτό αρνήθηκε  να υπογράψει αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη και τόνισε: «Η Δημόσια Διοίκηση για να αντεπεξέλθει χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους».

Πρόσθεσε ότι αντίστοιχα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που μόλις πρόσφατα ενισχύθηκαν με 48 άτομα προσωπικό στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλο της κινητικότητας.

Κατά τις επισκέψεις του ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Οι δημόσιοι λειτουργοί είναι πολύτιμοι συνεργάτες που έδωσαν και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη για τον πολίτη Δημόσια Διοίκηση».

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.