Καλό θα είναι να μνημονεύονται ποιοι έθεσαν τα θεμέλια τέτοιων έργων!

Με χαρά διαβάζουμε στα δελτία τύπου της ΠΔΕ κατά καιρούς όπως και σήμερα 3/11/2020 για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νοτενών, στο Σκιαδά, όπου προχώρησε στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θεόδωρο Μπαρή, παρουσία του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Η σύμβαση αφορά την βελτίωση των οδών πρόσβασης προς τους προσκυνηματικούς χώρους της Τριταίας.

Θυμίζω στους συμπολίτες μου ότι την χρηματοδότηση με 6.800.000 ευρώ παρεμβάσεων που βελτιώνουν την πρόσβαση σε έξι συνολικά Ιερές Μονές και Προσκυνηματικούς Χώρους που βρίσκονται στην Αχαΐα, αποφάσισε ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.
Έργο που εγκρίθηκε από την πρ. Περιφερειακή Αρχή όχι μόνο για την Αχαΐα αλλά για ολόκληρη την ΠΔΕ.

Απλά τώρα άλλοι υπογράφουν την σύμβαση εκτέλεσης έργου. Καλό θα είναι να μνημονεύονται που και που και ποιοι έθεσαν τα θεμέλια τέτοιων έργων!

Για του λόγου το αληθές παραθέτω και το link του site της ΠΔΕ που αναφέρεται στα παραπάνω έργα:
https://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/deltia-tupou/item/10398-beltiosi-prosbasis-kai-arsi-tis-epikindynotitas-stoys-dromoys-pros-exi-mones-tis-axaias-ergasies-upsoys-6800000-eyro-xrimatodotei-i-perifereia-dytikis-elladas.html

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.