Η “ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” στα Θεοφάνεια

7 Ιανουαρίου 2024

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία και στους τρεις Νομούς τα Θεοφάνεια

Στον αγιασμό των υδάτων σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα ανήμερα των Θεοφανείων παρευρέθηκαν τα στελέχη της Περιφερειακής Παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι μπορούμε».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης παρευρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού κ.κ. Καλαβρουζιώτη Αθανάσιο, Πολίτη Θεόδωρο, Παπανδρέου Άρη από την Π.Ε. Αιτ/νίας, Σιγαλό Γεώργιο Π.Ε. Αχαΐας και το στέλεχος της παράταξης κ. Κάκκο Νικόλαο. Εν συνεχεία παραβρέθηκαν στον καθαγιασμό των υδάτων στο Ενετικό κάστρο της Ναυπάκτου, όπου ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου τέλεσε τον Αγιασμό. Το Σταυρό έπιασε ο μαθητής Λυκείου Βουκελάτος Δημήτριος τον οποίο συνεχάρη ο κ. Σκιαδαρέσης για την πράξη του αυτή και μάλιστα η χαρά των δύο ήταν μεγάλη όταν διεπίστωσαν ότι έχουν κοινή καταγωγή από τη Λευκάδα.

Επίσης, στην Π.Ε. Αχαΐας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φεσσιάν μαζί με τους υποψηφίους Περιφ. Συμβούλους κ. Γεωργόπουλο Γεώργιο, Κουϊτώρο Ιωάννη και Τασσινού Σούλα παρευρέθηκαν στον αγιασμό των υδάτων στο Αίγιο, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αδαμόπουλος Θεοφάνης μαζί με την υπ. Περιφ. Σύμβουλο κ. Γούβη Νίκη στην Πάτρα, οι υπ. Σύμβουλοι κ.κ. Παπαχριστόπουλος Γεώργιος στις Αλυκές Δυτ. Αχαΐας,  Βαμβακάς Παναγιώτης στην Καλλιθέα Πατρών, Φωτιάδης Πάνος στην Αγυιά Πατρών, Ποταμιάνος Αντώνιος στα Αυγερέϊκα στη Δυτ. Αχαΐα, Παλούμπη Γεωργία στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ, Σακκάς Γεώργιος και Μοίραλης Νικόλαος στην Λιμνοδεξαμενή Ντασκά στον Ερύμανθο, Κουτσομύλου Ειρήνη στο Δρέπανο Πατρών και ο Γκλαβάς Γεώργιος στις Πηγές Αροανείου στο Πλανητέρο Καλαβρύτων.

Στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ο Περιφ. Σύμβουλος Κωστακόπουλος Χρήστος στην τεχνητή λίμνη Στράτου, η Περιφ. Σύμβουλος κα Μπούση Μαρία στο Μεσολόγγι, η Κετσιλή Έλλη στη Μητρόπολη Αγρινίου και ο Κάκκος Αλέξανδρος στο Αντίρριο.

Τέλος, στην Π.Ε. Ηλείας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νομού κ.κ. Καπλάνης Διονύσιος στη Κυλλήνη, Τσαγρής Αντώνιος μαζί με την υπ. Περιφ. Σύμβουλο Χρονοπούλου Διονυσία στο Κατάκολο, Δρίβαλος Αλέξανδρος στη Λίμνη Καϊάφα, Κόκκαλης Ιάκωβος στη Γλύφα του Δήμου Πηνειού, Δελέγκος Ιωάννης στο Κάτω Σαμικό Ανδρίτσαινας Κρεστένων και η κα Ρηγοπούλου Πηνελόπη στην Μαρίνα Παλουκίου.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.