Η “ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” στις εκδηλώσεις μνήμης για την 33η επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2024

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή καθηγητή, Νίκο Τεμπονέρα παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Αφού έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο έξω από το σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σκιαδαρέσης «πέρασαν 33 ολόκληρα χρόνια και η μνήμη όλων γυρίζει στις τραγικές εκείνες ώρες και ημέρες για την Παιδεία και την Δημοκρατία.  Οφειλόμενο χρέος όλων μας και της Παράταξης μας Νέα Δυτική Ελλάδα να αποτίσουμε φόρο τιμής σήμερα στο μνημείο, στο σημείο της δολοφονίας. Η θυσία του Νίκου Τεμπονέρα εξακολουθεί να εμπνέει τους αγώνες μας, ειδικά σήμερα που η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. όπως και τότε επιχειρεί για ακόμη μία φορά την ισοπέδωση της δημόσιας παιδείας, προωθώντας την αποδόμηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω του άρθρου 16…».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι περιφερειακοί  σύμβουλοι, Γ. Φεσσιάν και Φάνης Αδαμόπουλος, τα στελέχη, Νέλλη Πεφάνη, Γιώργος Μαντζαβάς, Διονύσης Γράψας, Νίκη- Μαρία Γούβη, Ιωάννης Μοίραλης, Γιώργος Σακκάς και Θανάσης Πυρρής.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.