Περιοδεία στα Ζαρουχλέϊκα και την Κρήνη

Την περιοχή των Ζαρουχλεϊκων επισκέφθηκε ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Πατρέων κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο του συνδυασμού “ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ“.

Ο υπ. Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν όλα τα καταστήματα, χώρους εστίασης και αναψυχής της περιοχής, συνομίλησαν με τους πολίτες και κατέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπ. Δήμαρχος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από την πλειοψηφία του κόσμου, ο οποίος τον γνώριζε από την θητεία του ως Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας αλλά και από το πέρασμά του από το Ι.Κ.Α. Ζαρουχλεϊκων ως ιατρός προ ετών.

Μεταξύ άλλων τον κ. Παναγιωτόπουλο συνόδευε και ο υπ. δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης ο οποίος τυγχάνει να υπηρετεί το Αναλόγιο του Ι. Ναού της Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεϊκων ως Πρωτοψάλτης.

Μετά την επίσκεψη στα Ζαρουχλεϊκα η ομάδα του συνδυασμού επισκέφθηκε την Κρήνη Πατρών και συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού όπου σήμερα 2 Μαΐου εορτάζει την ιερά μνήμη του Αγ. Αθανασίου και την ανακομιδή των ιερών Λειψάνων του. Συνομίλησαν με τον κόσμο και ευχήθηκαν τα δέοντα μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Τέλος η σημερινή ημέρα το πρωί εκτός των προαναφερθέντων περιλάμβανε και την επίσκεψη στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα του 409, Καραμανδανείου καθώς και του Θώρακος.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.