1η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Χθες Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 έλαβε χώρα η 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την αρχή του τρέχοντος έτους 2019 και η δεύτερη της νέας θητείας του νέου Συμβουλίου μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του παρελθόντος Μαΐου. Η χθεσινή ήταν η πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση (μετά την πρώτη της 1ης Σεπτεμβρίου όπου υπήρξε η συγκρότηση του Προεδρείου του Συμβουλίου) κατά την διάρκεια της οποίας συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι παρατάξεις ενέκριναν κατά πλειοψηφία τις παρακάτω Επιτροπές:

α) «Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας».

β) «Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας».

Επίσης κατά τη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκαν εκλογές και για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Ελπίδα».

Τέλος, το Περιφερειακό Συμβούλιο ανέδειξε τους εκπροσώπους του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Στην «Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας», συμμετέχει ως τακτικό μέλος από την παράταξη “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ”, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης.

.

This entry was posted in Δελτία Τύπου. Bookmark the permalink.